Εμπορία Καταδυτικού Εξοπλισμού

Το NGUE Diving Group εμπορεύεται καταδυτικό εξοπλισμό από επιλεγμένους κατασκευαστές και διανομείς.

Το NGUE Diving Group έχοντας μοναδική εμπειρία στη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού τόσο της ψυχαγωγικής κατάδυσης όσο και της τεχνικής κατάδυσης μπορεί να συμβουλέψει τον κάθε δύτη για την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει στην αγορά καταδυτικού εξοπλισμού.

Το NGUE Diving Group εμπορεύεται εξοπλισμούς μόνο από τις ακόλουθες μάρκες καταδυτικού εξοπλισμού (παρατίθενται με αλφαβητική σειρά):

Κατ’ εξαίρεση, μπορεί να γίνει προμήθεια και οποιοδήποτε άλλου καταδυτικού εξοπλισμού καθώς και εξοπλισμού υποβρύχιας φωτογράφησης.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα των παραπάνω αναφερόμενων κατασκευαστών τα χρησιμοποιούμε οι ίδιοι, οπότε έχουμε πλήρη άποψη για την καταλληλότητα του εκάστοτε εξοπλισμού για την κάλυψη των πραγματικών σας αναγκών. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να λάβετε συμβουλές για θέματα εξοπλισμού, χωρίς καμία υποχρέωση ή δέσμευση για εσάς.

Το NGUE Diving Group διατηρεί ελάχιστα προϊόντα σε απόθεμα, οπότε οτιδήποτε επιθυμείτε θα παραγγελθεί από τους προμηθευτές ή τους διανομείς.

Εάν θέλετε να αγοράσετε καταδυτικά προϊόντα και εξοπλισμό, σε ανταγωνιστικές τιμές, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα Αγοράς Καταδυτικού Εξοπλισμού, χωρίς καμία υποχρέωση ή δέσμευση για εσάς.