ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το NGUE Diving Group, μέσω του business unit scubaland.gr  προσφέρει πακέτα σε συναρπαστικούς καταδυτικούς προορισμούς στην Ελλάδα για να βιώσουν οι συμμετέχοντες μία μοναδική εμπειρία.

Το scubaland.gr είναι επίσης στρατηγικό business unit του v-travel.gr (πλήρως αδειοδοτημένο από τον ΕΟΤ – Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ Νο: 05.18.E.60.00.000.99.01).
Το v-travel.gr είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο θεματικού τουρισμού, με έμφαση στην προσφορά καινοτόμων τουριστικών πακέτων, μοναδικών στο είδος τους στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το scubaland.gr είναι εξειδικευμένο στην παροχή ενός μεγάλου εύρους καταδυτικών διακοπών σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Με την πολύ μεγάλη εμπειρία μας και την εξατομικευμένη προσέγγιση μας, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τον ιδανικό για εσάς καταδυτικό προορισμό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και θα σας δώσει μία μοναδική καταδυτική εμπειρία στην Ελλάδα.

Η εκτεταμένη γνώση μας για τους καταδυτικούς προορισμούς που προτείνουμε εξασφαλίζει την καλύτερη επιλογή για τις καταδυτικές σας διακοπές.

Επιπλέον, το NGUE Diving Group, παρέχει ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχεδιασμό Προβολής Καταδυτικού Προορισμού έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάδειξη μία περιοχής ως εξαιρετικού καταδυτικού προορισμού.

Το NGUE Diving Group έχει δύο (2) βασικούς τομείς στον καταδυτικό τουρισμό: